HET VERKOOPPROCES

STAP 1 START VERKOOP

Op donderdag 10 juli zijn de 8 woningen in verkoop gegaan. Heb je interesse in een van deze woningen, heb je vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Neem dan vrijblijvend contact op met de makelaar. We laten je graag de verkoopdocumentatie zien en je kunt je dan ook inschrijven. De inschrijving verloopt digitaal, mocht je het toch liever zelf inleveren dat kan uiteraard ook! Mocht je hulp nodig hebben, dan staan onze makelaars voor je klaar om je hierbij te helpen.

STAP 2 INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING

Bent je geïnteresseerd in een woning, dan kun je het inschrijfformulier downloaden. Op dit formulier vul je je personalia en de overige gevraagde informatie in en kun je de bouwnummers van je voorkeur aangeven. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kun je per email sturen of inleveren bij de makelaar. De inschrijfperiode loopt van 10 juli 2019 tot en met 14 augustus 2019. Let op (!) het inschrijfformulier dient uiterlijk op woensdag 14 augustus 2019 om 12:00 uur bij de makelaar binnen te zijn.

Op de pagina Woningen kun je meer lezen over de verschillende woningtypes. Op de kavelkaart bekijk je de kavels en de prijsranges via de prijslijst. Op basis daarvan kun je je keuze maken.

STAP 3 TOEWIJZEN WONINGEN

De woningen worden donderdag 15 augustus toegewezen waarna de toegewezen belangstellenden door de makelaars worden gebeld voor het inplannen van een verkoopgesprek en het nemen van een optie op de desbetreffende woning. Wanneer je geen woning toegewezen krijgt, ontvang je hier een e-mail over. Je wordt dan automatisch op de reservelijst gezet. Mocht er een optie vrijkomen, dan wordt de eerstvolgende op de reservelijst benaderd. Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd.

STAP 5 VERKOOPGESPREKKEN

De verkoopgesprekken vinden in de week van maandag 19 augustus plaats.

STAP 6 ONDERTEKENING KOOP- / AANNEMINGSOVEREENKOMST

In de weken erna worden de koop/aannemingsovereenkomsten getekend.

STAP 7 KOPERSKEUZEGESPREKKEN

Eind augustus worden de koperskeuzegesprekken door de kopersbegeleiders gepland.

Vragen of onduidelijkheden? Heb je nog vragen, de makelaar beantwoordt ze graag.

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
Menno van Coehoornsingel 16
8011 XA Zwolle
T. (038) 331 5899
www.bemog.nl

De Gilden Bouw en Onderhoud B.V.
Betonstraat 9
8263 BL Kampen
T. (038) 333 0111
www.degilden.nl

Verkoop & informatie

Pleiter Makelaars & Taxateurs
Postbus Hogenbrinkweg 9
8096 RS Oldebroek
T. (0525) 631 465
info@pleiter.nl
www.pleiter.nl