Type A Laanzicht

Type A heeft op de eerste verdieping mooie grote ramen tot aan de grond. Dit zorgt voor veel lichtinval in de slaapkamers. Het witte metselwerk zit bij type A op de begane grond en gaat ook daar net het hoekje om. De plattegrond is gelijk aan type B. Liever een open uitstraling en veel lichtinval in de slaapkamer? Welk type heeft jouw voorkeur?

Type B Laanzicht

Type B heeft juist op de begane grond mooie grote ramen tot aan de grond. Dit zorgt voor veel lichtinval in de woonkamer. Het witte metselwerk zit bij type B op de eerste verdieping en gaat, net als bij type A, ook daar net het hoekje om. De plattegrond is gelijk aan type A. Liever meer lichtinval in de woonkamer? Kies van voor type B.

Plattegronden

Welke kavel heeft jouw voorkeur?

In onderstaande situatietekening zie je de ligging van de kavels. Veel ruimte nodig? Een aantal bouwnummers hebben een perceelgrootte van ca. 400 m2. Heeft u genoeg aan wat minder ruimte? Er zijn ook bouwnummers met een perceelgrootte van ca. 270 m2. Meer informatie over de grootte van de kavel en woningtypes vindt u in de prijslijst.